Afrekenen

Betaling:

Ketelcomfortplan vraagt een aanbetaling van € 50,=, die uiteraard verrekend wordt met de afrekening na montage van je CV ketel. Voor de aanbetaling gebruik je iDeal. Dan betaal je in je eigen vertrouwde en beveiligde internet bank omgeving. Als de CV-Ketel tot tevredenheid is geïnstalleerd betaal je het restant via een eenmalige SEPA incasso van het opgegeven IBAN nummer. Eventuele acties van fabrikanten worden rechtstreeks met je verrekend door de fabrikant. 

Als je hebt gekozen voor een CV Ketel Service abonnement gaat betaling middels een doorlopende maandelijkse automatische SEPA incasso. Dit is de makkelijkste en goedkoopste betaalwijze. Daarom blijven de prijzen van Ketelcomfortplan zo laag voor zowel de CV ketels als het service abonnement. Het servicecontract gaat de 1e van de maand na aankoop in en loopt minimaal 24 maanden. Daarna ontvangt u een verlengingsvoorstel.

Is je aanbetaling bij ons binnen dan betekent dit voor ons de zekerheid om de producten te bestellen en de monteur in te plannen. Meer informatie is te vinden in onze algemene voorwaarden en onze servicevoorwaarden. Wil je toch van je aankoop afzien (retourrecht) en is de CV ketel nog niet geinstalleerd? Kijk dan hier.

Afrekenen:

Er zijn geen producten gevonden.